Et nytt bad må bygges forskriftsmessig og etter kundens smak og behov

Som spesialister på våtrom vet vi hvordan vi skal bygge flotte, nye bad med moderne materialer og utstyr. Vi kjenner de kritiske suksessfaktorene.

Våre erfarne prosjektledere og håndverkere lytter til dine ønsker og behov. Vi leverer et nytt bad som både er flott, trygt og forskriftsmessig utført.

Du får håndverkere fra et veletablert, fagmiljø innen bad og våtrom

Siden vi startet har vi lykkes med å utvikle et fagmiljø av ulike profesjoner innen våtrom. Vi har alle fagfolkene du trenger for å bygge et nytt, flott bad. Snekkere, rørleggere, flisleggere, elektrikere og malere. Vi har blikk for interiørløsninger, og vi kjenner til hvor de kritiske punktene er. Derfor kan vi bygge nye baderom som vil fungere feilfritt i år.

Et nytt bad må bygges forskriftsmessig og etter kundens smak og behov
Et nytt bad må bygges forskriftsmessig og etter kundens smak og behov

Våtrom er vår spesialitet – det inkluderer også nye bad

Siden vi startet for 17 år siden har vi opparbeidet kompetanse som har gjort oss til rådgivere i eierskiftetvister og rettsbefaringer. Slik tillit forplikter. Vi følger godt med på utviklingen i bransjen innen  områder som materialteknologi og arbeidsmetoder.

Vi planlegger sammen med deg og sørger for at du blir fornøyd

Hos oss får du en dedikert prosjektleder som planlegger og styrer alt arbeidet. Han sørger for at badet leveres ferdig til avtalt tid og med avtalt kvalitet. Ingen av våre folk settes til å bygge et nytt bad uten grundig faglig og praktisk erfaring. Vårt mål er å gjennomføre prosjektet på en effektiv og ryddig måte, og overlevere det nye badet slik at du blir strålende fornøyd.

Du skal være trygg når du investerer i et nytt bad

For de fleste av oss er det en vesentlig investering å bygge et helt nytt bad. Da er det en selvfølge at de som bygger det bør kunne mer enn sitt håndverk. Her er flere grunner til at det er trygt å velge oss som totalleverandør for byggeprosjektet ditt:

  • Vi har lang erfaring og kjenner de kritiske suksessfaktorene for nye bad og våtrom.
  • Du får en ansvarlig prosjektleder å forholde deg til gjennom hele prosjektet.
  • Prosjektlederen styrer og kontrollerer alle aktiviteter og alle fagfolkene.
  • Du har ett firma å forholde deg til ved eventuelle reklamasjoner på alt fra membran til dusjbatteri og fliser.
  • Et faglig bredt, erfarent og spesialisert fagmiljø innen våtrom garanterer for at du får et fuktsikkert og forskriftsmessig nytt bad.

MÅ du forresten bygge et helt nytt bad?

Kanskje du likevel ikke trenger å bygge et absolutt helt nytt bad? Kanskje det vil fungere godt nok om du fikser på det utrangerte badegulvet eller det gammeldagse interiøret ? Les gjerne mer om hvordan vi foretar oppussing av gamle bad eller bare skifter ut klosettet, badekaret, dusjen eller annet inventar.