slide1

Bygge et nytt moderne bad ?  Vi gjør det enkelt for deg – og garanterer resultatet!

Klikk her for å få et raskt pristilbud på å bygge et nytt moderne bad.

Hver dag jobber våre rørleggere, snekkere, flisleggere og takstmenn med bad og våtrom. Det er bad og våtrom vi driver med – ikke noe annet. Vi har alle fagbrev og sertifikater og oppfyller gjeldende regler og forskrifter. Vi kjenner suksessfaktorene og vet hva det er å bygge et nytt moderne bad.

Vi planlegger gjerne sammen med deg og styrer prosjektet frem til levering. Du får en dedikert prosjektleder fra start til slutt.
Ta kontakt med en av våre våtromsrådgivere for befaring eller pristilbud på å bygge et nytt moderne bad.

Du får håndverkere fra et etterspurt, norsk fagmiljø innen bad og våtrom

Gjennom mer enn 12 år har vi lykkes med å utvikle et fagmiljø med ulike profesjoner innen våtrom. Derfor har vi alle fagfolkene du trenger for å bygge nytt moderne bad etter din smak. Vi har våtromsteknikere, snekkere, rørleggere, flisleggere, elektrikere og malere, – og ikke å forglemme; våre erfarne takstmenn som fungerer som kloke rådgivere og problemløsere. Bad og våtrom er vår spesialitet.

Siden vi startet for snart 13 år siden har vi opparbeidet en kompetanse som også gjør oss til etterspurte rådgivere.  Ved for eksempel eierskiftetvister benytter advokater og forsikringsselskaper oss som fagkyndige rådgivere.

Vi stilller også opp på rettsbefaringer og bidrar ellers på ulike måter med dokumentasjon og faglige vurderinger når man er i tvil om årsaker og omfang av ulike våtromsskader. Slik tillit forplikter. Vi følger også godt med på utviklingen i bransjen, ikke minst på områder som materialteknologi og arbeidsmetoder.

Alt dette kommer våre kunder til gode når det skal bygges et nytt moderne bad. Vi garanterer alt vårt arbeid og setter vår ære i å gjøre jobben forskriftsmessig og grundig slik at det tilfredstiller alle krav og forskrifter.

Spør oss gjerne om materialkvaliteter og design når du vil bygge et nytt moderne bad

Vi har noen tusen norske bad bak oss etter 13 år i bransjen. Vi vet hva som funker både over og under overflaten. Er du usikker på stil eller får ikke helt bestemt deg for farger og materialvalg – spør oss gjerne. Vi trekker på vårt nettverk av stylister og interiørdesignere inntil vi sammen kommer frem til det du vil.

Vår forretningside er ikke å bygge flest mulig nye, moderne bad.

Vår ide er å totalansvar for å bygge et nytt moderne bad slik at du blir strålende fornøyd ikke bare ved overleveringen, men også når du  15 år  senere står i dusjen en morgen og fryder deg over at alt fortsatt funker som det skal. Vi liker akkurat det like godt som deg. Nettopp det at vi vil og kan levere slik kvalitet gjør at vi gleder oss til å gå på jobben hver dag.

Les gjerne mer her om våre forutsetninger for å bygge bad, slik at du kan føle deg helt trygg.