Langt fra alle renoverte bad utføres iht. Teknisk forskrift. Renovering av bad bør du overlate til sertifiserte fagfolk.

Ved manglende kontroll på utførelsen kan fukt- og vannskader oppstå etter kort tid. Ved vårt kompetansemiljø av faglærte rørleggere, snekkere, flisleggere, takstmenn m.fl. som jobber med totalrenovering av bad og våtrom hver dag, sikrer vi kvalitet i alle ledd og kan derfor gi en tetthetsgaranti på 10 år!

Totalrenovering av bad bør overlates til spesialister

Renovering av bad er en stor investering i egen bolig. Det er også rommet som kan skape størst skade på bygningsmassen om det bygges feil. Derfor er det viktig å bruke seriøse selskaper.

Dette bør du tenke på i en anbudsfase:

 • Sørg for at firmaet du bruker har sentral godkjenning
 • Velg alltid våtromssertifiserte bedrifter
 • Det er en fordel å velge et selskap med mer enn 5 årsregnskap å vise til. Dette viser at de kan følge opp sine garantier.
 • Det er stor forskjell på rehabilitering og bygging av nye bad. Man kan komme borti flere forskjellige problemstillinger som krever en tverrfaglig kompetanse.
 • Den nye boligkjøpsloven som er gjeldende fra jan 2022, stiller strengere krav til tilstandsrapporter. Dette gjør igjen at takstmenn vil kreve god dokumentasjon av oppbygningen av baderommet.
 • Sørg for at tilbudene du får er oversiktlige og ikke store rundsummer.

Følger du denne oppskriften så kan du være betydelig mye tryggere.

Et nytt bad må bygges forskriftsmessig og etter kundens smak og behov

Vi har alle fagfolkene du trenger til totalrenovering av bad – i egne rekker.

Snekkere, rørleggere, flisleggere, elektrikere og malere, samt erfarne takstmenn som fungerer som kloke rådgivere og problemløsere. Totalrenovering av bad samler alle vår kompetanse i ett prosjekt, mens du får kun en person å forholde deg til.

Vi forbedrer oss hver dag gjennom erfaringsoverføring. Snekkere og flisleggere deler sine erfaringer med våre takstmenn, og takstfolka bruker nyvunnet erfaring fra virkeligheten i sine rapporter og anbefalinger. Samtidig får håndverkerne god kunnskap fra takstmenn, som har god erfaring med å besiktige bad som er feil oppført.

Vi kaller det interaktiv kompetansebygging – erfaringsoverføring som gjør oss alle bedre.

Totalrenovering av bad gir oss som fagmiljlø anledning til å bruke oppdaterte kunnskaper og erfaringer til beste for våre kunder. Et moderne bad skal holde tett i mange tiår. Men ikke bare det. Det skal se pent og delikat ut like lenge. Da er det godt å trekke på et norsk fagmiljø med lang fartstid i bransjen.

Vi planlegger sammen med deg og styrer prosjektet frem til drømmen er oppfylt

 

Vi planlegger prosessen med nytt bad
BOVG: Vi planlegger prosessen med deg. Be om prisoverslag på bad

Hos oss får du en dedikert prosjektleder som planlegger og styrer alt arbeidet så det gjennomføres til avtalt tid og kvalitet. Ingen settes på totalrenovering av bad og våtrom uten inngående faglig og praktisk erfaring fra tilsvarende prosjekter. Derfor kan vi sørge for at din baderomsdrøm bli virkelighet og ikke et mareritt.

Her er et par punkter du bør vite om totalrehab av bad

 • For at prosessen skal bli best mulig for alle parter er det lurt å ha et realistisk bilde av hva en slik prosess krever:
  • En totalrehab av et baderom tar ca 5 uker. Dette er et realistisk estimat, det kan også gå fortere, men vår erfaring er at det er lurt å være forberedt på at man kan støte på avklaringer underveis.
  • Det viktigste for deg som kunde å lande, er fliser og baderomsmøbler. Vi kan hjelpe til med forslag på dette om det er ønskelig.
  • Ingen tillegg vil faktureres dere uten at dette av skriftlig avtalt med prosjektleder underveis.
  • Er det andre ting du vil ha gjort samtidig i huset, så kan du fort spare litt penger på at håndverkerne gjør dette mens de først er i hus.

Sitter du i styret for et borettslag eller forvalter annen eiendom? I tillegg til totalrenovering av bad har vi mange andre tjenester for borettslag og eiendomsforvaltere.

Emil Larsen

Avd. leder Emil Larsen
E: emil@bovg.no
Tlf: 920 70 779

Vi kan gjerne avtale en tid for en prat

Gjør avtale