I følge nettstedet boligfiks.no så ender de fleste med å bruke mellom 20.000 og 33.000 inkl mva per kvadratmeter for sine tilbygg.

Du kan kontakte en av våre eksperter i Bygg og Våtromsgruppen hvis du vil ha et overslag på hva et prosjekt vil koste deg når vi gjennomfører et påbyggingsprosjekt.

Hvorfor har vi spesialisert oss på påbygging og tilbygg på gamle hus?

Mange boliger er bygget i en tid da bo- og bruksmønsteret var annerledes i enn i dag. Det var andre krav til bl.a. funksjon, estetikk, lys, temperatur, energiforbruk og komfort. Å bygge et tilbygg eller et påbygg er ofte en god løsning, der man velger å bli værende. Et prosjekt som dette vil kreve seriøse investeringer, men som hvis det gjøres riktig,  øker det samtidig verdien av din bolig. Vi har utviklet metoder for kostnadsbesparende utvidelser og har lang erfaring med både udvidelser av grunnflater og takløft.

Påbygging av eksisterende eiendom

Mange har boligen eller eiendommen sin på et sted de er blitt glad i, en plass  som passer for dem på grunn av beliggenhet, nærmiljø eller gode naboer, for eksempel. Men over tid endrer behovene seg og den boligen som opprinnelig kanskje var mer enn bra nok, dekker ikke behovet. Vi har mange referanser hvor vi har utvidet eksisterende bolig ved å bygge på en etasje.

Les mer om påbygg med takløft (følg lenken og se hvordan)

Påbygg med takløft kan være en fin mulighet hvis du vil unngå å bruke mer av tomten til huset, eller du ønsker bedre utsikt. Ofte er det jo også slik at taket er klart for utskifting likevel.
Vi har samarbeidet med arkitekter i en rekke prosjekter og fått til gode løsninger på denne type påbygg.

Tilbygg til eksisterende eiendom

For mange kan det være ønskelig å utvide eksisterende bolig med et tilbygg.

  • Tilbygging av et inngangsparti
  • Utvidelse av en stue
  • Utvide med et kontor
  • Flere soverom på bakkeplan

Slike prosjekter vi har god erfaring med. Les gjerne saken om huset til samboerparet Eli Hallan Aune og Jon R. Sandal i Sande, som ble utvidet med tilbygg på to sider og økte grunnflaten med 50 kvadratmeter. Vi kan være  en god samarbeidspartner og bidra med verdifulle innspill – og selvsagt utføre vårt håndverk slik at både du og vi kan være stolte av resultatet.

Print Friendly, PDF & Email