Vi utfører alle type maler oppdrag for eiendomsbesittere.

  • Innvendige maleroppdrag, trappeganger, leiligheter og fellesarealer
  • Vask/rengjøring av fasader
  • Grafiti fjerning
  • Maling av eksteriør – utvendige fasader

Innvendig malerarbeid kan være så mangt

Enkel overflatebehandling med maling kan forandre inntrykket av et rom betraktelig. Men før det malerarbeidet kan starte kreves ofte forarbeid som kan gjøre store forskjeller på det endelige resultatet. Det er her kompetansen til en malermester kommer godt med.

Vi påtar oss maleroppdrag for borettslag og sameier. Maling av fellesarealer som oppganger, fellesrom og lignende er jobber som er hensiktsmessig å ta gjennom et malerfirma istedenfor på dugnad. Resultatet blir som avtalt og ulempene i malerperioden blir minimale.

De fleste av våre oppdrag består av malerarbeid på vegg og tak, men vi kan også fornye et gammelt og klassisk kjøkken eller møbler med noen strøk maling.

Vi har også malingsprøyter for tak og vegger. Uavhengig av hva du ønsker malt kan du ta kontakt med oss.

Vi gir dine rom og møbler et nytt liv.

Utvendig malerarbeid er ofte større prosjekter

Både privatpersoner, borettslag og sameier benytter seg av våre tjenester.
Det er overkommelig for mange privatpersoner å male eneboligen eller rekkehuset sitt selv. Derimot stiller det ofte krav til verktøy og utstyr. Å male utvendig vegg helt opp til mønet og vindskien krever mot og utfordrer sikkerheten. BOVG Eiendomservice ivaretar sikkerheten og leverer et godt resultat basert på erfaring og kompetanse.

Ved behandling av fasader både på boliger og bygårder er det i dag forskjellige behandlinger som må utføres i forhold til klima, tidligere behandlinger og type underlag.

Ved hvert oppdrag stiller vi med teknisk ekspertise fra vår malingsleverandør. Dette for å få kvalitetssikring i alle ledd, med dertil garantier. Skulle det være spesielle krav i forbindelse med vernede bygg eller lignende har vi både kompetanse og erfaring til å løse den type arbeid. Kontakt oss gjerne for et uforpliktende tilbud

Malerarbeid ser flott ut etter at det er utført, men er ikke arbeidet utført med kvalitet vil dette vise seg over tid i form av sprekker, misfarginger og lignende. Vær sikker på at malerfirmaet du benytter kan jobben sin, hos BOVG Eiendomservice står kvalitet og resultat i fokus.

Vi har lang erfaring innen malertjenester og oppussing, og vi hjelper deg med alt innen tradisjonelt malerarbeid.