Kontakt BOVG Elektro

Komplett leveranse av alle elektrotjenester til utbygginger og rehabiliteringsprosjekter

BOVG Elektro privat

Vårt hovedfokus er at alle arbeider skal utføres med elsikkerhet som høyeste prioritet.

BOVG Elektro: Næringsbygg

Elektrotjenester til utbygging, og rehabilitering av næringseiendommer

.

BOVG Elektro: Industribygg

Vi tilbyr et bredt utvalg av elektrotjenester til industrielle prosjekter.

 • Jeg har totalrenovert badet inklusive en utvidelse og har bodd i huset mens arbeidet pågikk. Jeg er svært godt fornøyd med BOVG som utførte arbeidet. God prosjektledelse, flinke, hyggelige fagfolk hele veien. Alt fungerte og resultatet ble veldig bra. Flis-legging i særklasse!!!

  Anne Britt Leifseth Avatar Anne Britt Leifseth
  3. juli 2024
 • Raskt og spesifisert tilbud m/befaring. Dyktige håndverkere. Veldig god kommunikasjon underveis selv om jeg var utenlands. Lokal prosjektleder forenklet prosessen. Kjempefornøyd👌

  Inger-Mari Strand Avatar Inger-Mari Strand
  13. juni 2024
 • Vi takker BOVG for et flott samarbeid! Prosjektleder Jonathan Floor har styrt renoveringen av 1 og 2 etg med stø hånd. Vi håper å kunne benytte oss av deres tjenester i nær fremtid.

  Matts Berger Avatar Matts Berger
  5. juni 2024
 • BOVG har bygget nytt komplett bad, flyttet ett vindu, fjernet bærevegg og etablerte ny bæring. De utførte også rør- og eltekniske arbeider ifm. nytt kjøkken. Arbeidet var utført effektivt og innenfor forventet tidsramme. Kvalitet på utførelsen er god både teknisk og hva gjelder ferdige overflater. Prismessig er de konkurransedyktige.

  thomas oliver nore Avatar thomas oliver nore
  12. april 2024
 • BOVG total renoverte badet vårt etter en vannlekasje høsten 2022. Slutt resultatet ble veldig bra med god kommunikasjon hele veien. Oppfølging videre etter 1,5 år er også meget bra, ettersom det var et par små ting på badet som måtte forbedres. BOVG var på plass nesten umiddelbart for og utbedre de aktuelle tingene. BOVG kan anbefales på det sterkeste.

  Martin Haabeth Avatar Martin Haabeth
  8. mars 2024