Behovet for energirådgivere har økt og BOVG har nå flere rådgivere på Enovas lister som kan bistå private boligeiere.

Vi har i takt med muligheten for Enova støtte og reglene knyttet til bygningdirektivet registrert at mange privatpersoner kommer til oss og ber om råd, før de planlegger prosjekter. Mange spørsmål er knyttet til et fagområde som i grunnen er ganske komplekst og som ikke lett lar seg besvare i en kort telefonssamtale.

I takt med både regelverk og støtteordningenes omfang, ser vi et økende behov for å få samlet grunnleggende og oppdatert kunnskap. Vi vet at mange utsetter beslutninger fordi det er for mange ubesvarte spørsmål og forvirrende svar, og vi ønsker derfor å bidra til å skape mer klarhet slik at flere forstår hvilke muligheter de har for få til helhetlig og lønnsom oppgradering av boligen.

Vi hjelper deg til å gjøre de lønnsomme valgene når du skal oppgradere eller bygge nytt.

Filip Bernhardsen: Sertifisert energirådgive
Filip Bernhardsen: Sertifisert energirådgiver. Les mer om ham og de andre energirådgivere på energipakka.no

Vi har dyktige, sertifiserte fageksperter innen alle bygningsfag og sammen med våre energirådgivere, ingeniører, teknikere og installatører, bistår vi med energianalyser og utarbeider veldokumenterte beslutningsgrunnlag.

Du skal være trygg på at alle faktorer er vurdert og at det mest lønnsomme og bærekraftige alternativet kommer på bordet. Sammen med våre sertifiserte energirådgivere kan du finne den beste veien videre for ditt prosjekt.

Vi har derfor opprettet en eget nettsted med info om våre rådgivningspakker knyttet til energirådgivning: Energipakka.no