Prosjekt fra BOVG Bygg og våtrom

Ved Blommenholm like utafor Sandvika bor Marit og Bjørnar i et hus fra 50-tallet. Etter flere år med opplevelse av kald trekk og høye strømregninger valgte familien å gjøre tiltak.  I tillegg til å isolere ekstra bygget de på og fikk det finere og mer moderne.

Bjerkaasen fra veien før oppstart
Bjerkaasen fra hagen før oppstart.
Bjerkaasen: Et transformert hus fra 50-tallet
Bjerkaasen etter ferdigstilling: Et transformert hus fra 50-tallet.

Utvendig isolering og vedlikeholdsfri kledning 

Siden huset var bygget på 50-tallet var det dårlig med isolasjon, og familien bestemte seg derfor for å etterisolere utvendig. I tillegg valgte de å bytte til en vedlikeholdsfri kledning for å slippe å bruke dyrebar fritid på vedlikehold. Det er blitt brukt Møre Royal på den nye kledningen, et dobbeltbehandlet materiale som har lang levetid, og man sparer seg selv for mye strev og krefter siden den fliser mindre, får mindre sprekker og nesten ikke noe vridning.

Bjerkaasen: Vedlikeholdsfri kledning med Møre Royal
Bjerkaasen: Vedlikeholdsfri kledning med Møre Royal.

Byttet vinduer til to-delte vinduer med aluminiumsramme 

Vinduene på huset har også blitt byttet ut. «Vi ønsket også et nytt uttrykk på vinduene,» sier Marit. De skiftet dermed vinduene til to-delte vinduer med en vedlikeholdsfri aluminiums ramme. Dette ble brukt i tanke på at vinduene holder lengere, isolerer bedre, og gir et moderne utrykk

Bjerkaasen: VEdlikeholdsfri vinduer med alu-rammer
Bjerkaasen: Trappe ned til hagen. Huset har nå fått byttet vinduer til vedlikeholdsfri vinduer med alu-rammer.

Nytt tilbygg med vaskerom og ekstra utgang til hagen 

Det er ikke bare kledning og vinduer som er blitt endret på huset. Marit og Bjørnar valgte også å bygge på et tilbygg slik at de får et større areal i boligen. Inngangspartiet har blitt endret ved å flytte inngangsdøra ut i det nye tilbygget. I tilbygget er det også etablert et nytt brukervennlig vaskerom med en ekstra utgang til hagen. Garasjen har også blitt bygget om, og står virkelig i stil til det moderne og nye hjemmet.

Bjerkaasen: Utvendig isolering og vedlikeholdsfri kledning
Bjerkaasen etter. Sett fra veien etter ferdigstilling: Utvendig isolering og vedlikeholdsfri kledning, med ombygget garasje.
Bjerkaasen fra veien før oppstart
Bjerkaasen før: Fra veien før oppstart.

Fra steinbelagt markplatting til stor veranda

Bjerkaasen: Ny veranda
Bjerkaasen: Ny veranda.

En annen forandring på huset er den store verandaen som familien nå kan utnytte. Før verandaen var satt opp hadde familien kun en steinbelagt markplatting å bruke.

«Vi er veldig fornøyd med den nye terrassen, og resten av endringene som ble gjort i huset. Vi har spist flere middager ute i forhold til før, da vi måtte ned i hagen for å dekke på. Verandaen er blitt en utvidet del av stuen,»

forteller Marit.

«Vi er mer fornøyd enn vi på forhånd så for oss at vi kunne bli. Huset har fått et mer helhetlig inntrykk. Vi har fått mye skryt for flott oppussing av naboer og venner, samt tilfeldig forbi passerende. Vi trives utrolig bra i det nye huset vårt

Skryt til prosjektleder i BOVG Bygg og Våtrom 

For å kunne få til de endringene på huset som familien ønsket fikk de hjelp fra BOVG Bygg og Våtrom.

«Vi fikk dere anbefalt av noen naboer i gata som var veldig fornøyd med jobben dere gjorde.» Det finnes mange ulike tilbud fra andre bedrifter, «men etter tilbudsevaluering og samtaler med de forskjellige endte vi opp med dere som vi stolte på ville gjøre en god jobb.»

 Vi er meget fornøyde med samarbeidet med BOVG. Vi vil spesielt rose BOVGs prosjektleder for en eksepsjonell prosjektledelse, kommunikasjon, gjennomføring og ikke minst avslutning av prosjektet vårt. Ikke en skrue manglet da han og gjengen hans var ferdig.

Ved alle endringene som er gjort ser ikke huset lenger ut som et 50-talls hus. Med ny isolasjon, ny kledning og et tilbygg, dekker huset familiens behov og ønsker.

Marit og Bjørnar har nå fått et nytt, moderne og større hus som passer for dem og samtiden.

Bjerkaasen: Ny veranda utvider stuen og gjør det lettere å ha sosiale sammenkomster
Bjerkaasen: Ny veranda utvider stuen og gjør det lettere å ha sosiale sammenkomster.

Det er lov å drømme, det er bedre å handle

Vi kan gjerne avtale en tid for en prat om dine drømmer og ønsker for en oppgradert bolig, det koster ikke noe å ta telefonen og finne ut av hva som rent faktisk er mulig.

Vi kommer på gratis befaring og gir en realitetsvurdering

Få en avtale