Har du gamle vinduer og frykter høye strømregninger?

Bor du i et hus som er mer enn 30 år gammelt?

Føler du at huset aldri blir varmt, uansett hvor mye du skrur opp temperaturen og gruer du deg for neste strømregning?

Her er vår metode for et enkelt ENØK -tiltak, som hjelper deg å spare strøm i mange år fremover, med garanti.

Ønsker du å redusere energiforbruket?

Det kan være mange grunner til et varmetap, men typisk ser vi ofte at det er vinduene som står for mye av dette energitapet på grunn av dårlig isoleringsevne. Å kaste penger ut av vinduet, eller å fyre for kråkene får her en nærmest bokstavelig betydning, da mye av energien du bruker på oppvarming forsvinner ut av vinduene.

Vinteren kan bli kald og dyr, og særlig for de som bor i gamle hus, da mye av strømregningen går på oppvarming av huset. Vi har derfor en enkel løsning som stopper et slikt energitap.

Ved å bytte gamle vinduer og dører i huset med noen som er mer energieffektive, vil du raskt merke en betydelig innsparing på strømregningen. I tillegg får du også et langt mer behagelig, helsebringende og miljøvennlig inneklima.

Spesielt i eldre hus kan man merke at det trekker mye fra vinduene. Vinduene kan faktisk stå for så mye som 40 prosent av varmetapet i huset ditt.

Trekker det fra vinduene?

Årsaker til dette kan være:

  • Vinduene har dårlig kvalitet på glasset
  • Lufttettningen er ikke helt tett
  • Størrelsen på vindusarealet er feil
  • Dårlig isoleringsevne rundt vinduet
  • Vinduet er punktert

Jo eldre vinduene er, jo større varmetap har de.

Vi anbefaler at du bytter til lavenergivinduer hvis du har vinduer fra 80-tallet eller tidligere.

Ved å bytte til vinduer som isolerer bedre, fjerner du disse problemene, og du vil merke stor forskjell på komforten og varmen i huset.

Resultatet blir bedre inneklima og lavere energiutgifter.

Vi satte i lavenergi vinduer og glassdør i nytt funkis tilbygg på et eldre verneverdig hus - klikk på bildet og se resultatet av prosjektet
Vi satte inn lavenergi vinduer og glassdør i nytt funkis tilbygg på et eldre verneverdig hus.

I Norge har vi mange gamle hus som vi ønsker å ta vare på, og på grunn av husets historie blir det derfor vernet. Hvordan utvider man et slikt hus? Klikk på bildet ovenfor og se hvordan man kan utføre tilbygg på et gammelt hus – i funkis.