Har du gamle vinduer og frykter høye strømregninger?

Bor du i et hus som er mer enn 30 år gammelt?

Føler du at huset aldri blir varmt, uansett hvor mye du skrur opp temperaturen og frykter du alltid å få en høy strømregning?

Her er vår metode for en enkelt ENØK -tiltak, som hjelper deg å spare på strømregningen i mange år fremover, med garanti.

Ønsker du å spare mer energi?

Det kan være mange grunner til et varmetap, og ofte er det vinduene som står for mye av dette energitapet på grunn av dårlig isoleringsevne. Dermed vil du bruke mer energi på oppvarmning enn nødvendig.

Spesielt nå i vintertiden ser vi at mye av strømregningen går på oppvarming av huset. Vi har derfor en enkel løsning som stopper et slikt energitap.

Ved å bytte gamle vinduer og dører i huset med noen som er mer energieffektive, sparer du ikke bare de ekstra kronene det koster på å varme opp huset, men det blir mer miljøvennlig.

Spesielt i eldre hus kan man merke at det trekker fra vinduene. Vinduene kan faktisk stå for 40 prosent av varmetapet i huset ditt.

Trekker det fra vinduene?

Grunner for dette kan være:

  • Vinduene har dårlig kvalitet på glasset
  • Lufttettning ikke er helt tett
  • Størrelsen på vindusarealet er feil
  • Den har en dårlig isoleringsevnen rundt vinduet
  • Vindu er punktert

Jo eldre vinduene er, jo større varmetap har de.

Derfor, hvis du har vinduer fra 80-tallet eller tidligere bør du vurdere å bytte til lavenergivinduer.

Ved å bytte til vinduer som isolerer bedre, fjerner du disse problemene, og du vil merke stor forskjell på komforten og varmen i huset.

Resultatet blir bedre inneklima og lavere energiutgifter.

Vi satte i lavenergi vinduer og glassdør i nytt funkis tilbygg på et eldre verneverdig hus - klikk på bildet og se resultatet av prosjektet
Vi satte i lavenergi vinduer og glassdør i nytt funkis tilbygg på et eldre verneverdig hus. I Norge har vi mange gamle hus som vi ønsker å ta vare på, og på grunn av husets historie blir de derfor vernet. Hvordan utvider man et slikt hus? Klikk på bildet og se hvordan man kan utføre tilbygg på et gammelt hus – i funkis.