Hunton Nativo® trefiberisolasjon innblåst – Spar energi, senk strømregningene, og øk bo-komforten

Å redusere strømregningene samtidig som man øker bo-komforten er en felles drøm for de fleste huseiere. Hunton Nativo® trefiberisolasjon innblåst stiger frem som et banebrytende alternativ, ikke bare for energieffektivisering, men også som en praktisk løsning for å nå klimamål og redusere avtrykket av et hjem.

Den bærekraftige energiløsningen

Hunton Nativo® trefiberisolasjon er et resultat av innovasjon og miljøengasjement. Dette isolasjonsmaterialet, laget av resirkulerte trefiberpartikler, gir en ideell løsning for huseiere som ønsker å redusere strømforbruket, senke kostnadene og bidra til å oppfylle både nasjonale og internasjonale klimamål.

Besparelser på strømregningen – en investering for fremtiden

Å investere i Hunton trefiber blåseisolasjon er ikke bare et skritt mot en mer bærekraftig fremtid, det er også en økonomisk klok avgjørelse. Den termiske effektiviteten til trefiberisolasjonen reduserer behovet for oppvarming om vinteren og kjøling om sommeren, noe som direkte oversettes til betydelige besparelser på strømregningene. En investering i Hunton trefiber blåseisolasjon er derfor en investering i et varmere hjem og en sunnere økonomi.

Energieffektivisering i tråd med klimamål og direktiver

Hunton Nativo® trefiberisolasjon har blitt anerkjent som en solid bidragsyter til å oppfylle både EU-direktiver og klimamålet satt av den norske staten. Som et energieffektiviserende tiltak tilfredsstiller trefiberisolasjonen kravene som er nødvendige for å redusere karbonavtrykket i hjemmet ditt. Huseiere som velger denne løsningen, spiller aktivt en rolle i å oppnå nasjonale og internasjonale miljømål.

Lyddemping og bo-komfort – en stille og behagelig hjemmeoase

Hunton Nativo® trefiberisolasjon gir ikke bare besparelser på strømregningene og bidrar til reduserte klimagasser, men det gir også en betydelig forbedring på bo-komforten i form av støy. Den fungerer som en effektiv lydisolator, noe som gir beboerne en stille og avslappende atmosfære. Kombinert med eliminering av kaldras og jevn temperaturfordeling gir trefiberisolasjon et mer komfortabelt hjem året rundt.

Hvor mye isolasjon har jeg i boligen min?

Mange huseiere er uvitende om tilstanden til isolasjonen i de forskjellige bygningsdelene i hjemmene sine. Å for eksempel være klar over hvor mye isolasjon du har på kaldtloftet ditt er viktig for å vurdere hjemmets energieffektivitet. Derfor er det verdt å spørre seg selv: Hvor mye isolasjon har jeg egentlig på loftet mitt? Hvor mye har jeg i bjelkelaget og hvordan er det med veggene? Hva har mengde og tilstand på isolasjonen å si for energiforbruket og varmetapet i hjemmet mitt?

Visste du at:

    • Med en lydvegg i klasse C, som er konstruksjonen mellom boenheter, er grenseverdien for luftlyd minimum 55 dB i feltmålt verdi, jfr NS 8175:2012 som det henvises til i TEK17. På oppdrag fra Hunton har SINTEF testet ulike konstruksjoner med Nativo Trefiberisolasjon i sine laboratorier. Testresultatene av lydvegg mellom boenheter, viser at løsningen oppnår 64 dB(Rw).
    • Trefiberisolasjon har hygroskopiske egenskaper, som betyr at den opptar og avgir fukt i takt med luftens relative fuktighet.
    • Trefiberisolasjon lagrer karbon hele livsløpet.

 

BOVG Trefiberisolering: Sertifisert partner for økt effektivitet

For huseiere på Østlandet er BOVG Trefiberisolering den sertifiserte partneren for å bringe Hunton trefiber blåseisolasjon inn i hjemmene deres. Med ekspertise, dedikasjon og dekning over store deler av regionen, sikrer BOVG at huseiere får tilgang til toppmoderne isolasjonsløsninger som ikke bare møter, men overstiger forventningene.

Konklusjon: Hunton Nativo® trefiberisolasjon innblåst – Spar penger, øk komforten, og ta en viktig del i klimaforandringene

Hunton trefiber blåseisolasjon, implementert av BOVG Trefiberisolering, representerer et skritt mot en mer bærekraftig og komfortabel fremtid. Huseiere har nå muligheten til å redusere strømregningene, nyte økt bo-komfort og spille en aktiv rolle i å oppnå nasjonale og internasjonale klimamål. Gjennom en enkel investering i isolasjon kan hjemmet ditt bli både et varmere fristed og et bidrag til en grønnere planet.