Navn(Påkrevd)
E-post(Påkrevd)
Din adresse
Det er enklere for oss å planlegge befaring og sette opp estimat når vi har presis adresse allerede nå.

Bygg og Våtromsgruppen AS

Kobbervikdalen 93
3036 Drammen
Telefon: 480 47 000
Org. nr. 922 339 260

 • Fikk utført full rehabilitering av baderom. Ryddig og ordentlig prosess, god kommunikasjon med prosjektleder, godt og solid arbeid.

  Jon Oddvar Kolnes Avatar Jon Oddvar Kolnes
  16. desember 2023

 • BOVG pusset opp badet vårt i oktober/november 2023. Vi er storfornøyde med både sluttresultat og oppfølging underveis. Vi fikk tildelt en prosjektleder som hadde ansvaret for all koordinering med resten av teamet. Prosjektleder og resten av teamet er veldig hyggelige folk som virkelig kan det de driver med. De holdt løpende kontakt med oss underveis i prosessen. Vi fikk gode råd og anbefalinger til hvordan vi kunne løse ulike problemstillinger vedrørende badet, og vi følte oss godt ivaretatt fra start til slutt. Dette er et ærlig og redelig firma med dyktige, løsningsorienterte og hyggelige ansatte. I tillegg har de konkurransedyktig pris. Vi innhentet tilbud fra andre aktører før vi bestemte oss for BOVG og vi angrer ikke. Vi anbefaler BOVG på det sterkeste og vil gjerne bruke de igjen ved en senere anledning.

  Susanna A. Avatar Susanna A.
  1. desember 2023

 • Vi benyttet BOVG Bygg & Våtrom AS (Drammen) til å totalrenovere tre bad, rive kjølerom og vegg på kjøkken, oppgradere et vaskerom og et garderoberom. I tillegg ble det utført diverse oppgraderinger av det elektriske anlegget i huset. Prosjektleder var fleksibel, samtidig som han var god og tydelig i kommunikasjonen. Dette gjorde at utfordringer (som leveransevansker med materiell) ble adressert fort med ulike løsningsforslag. Arbeidet ble utført til avtalt tid og til avtalt pris i tillegg til at det var av god kvalitet. Vi opplevde alle som jobbet med prosjektet som hyggelige å ha i hus, noe som er viktig når man skal bo på en «byggeplass». Vi er utrolig fornøyde med resultatet og anbefaler BOVG som en trygg og profesjonell samarbeidspartner til slike prosjekter!

  Tone Cecilie Kraft Avatar Tone Cecilie Kraft
  9. juli 2023

 • Etter å ha innhentet tilbud fra 5 ulike aktører falt jeg på BOVG til å gjennomføre en totalrenovering av badet mitt nå i 2023. De leverte en konkurransedyktig pris og etter å ha hatt de på befaring virket det som et realt firma å jobbe med.

  BOVG oppførte seg veldig profesjonelt og ekstremt løsningsorienterte underveis i prosessen. Jeg fikk tildelt en egen prosjektleder som stod for all koordinering av håndverkerne. Prosjektlederen var rask på å svare og følge opp hvis det var spørsmål eller endringer som måtte hensyntas.
  Håndtverkerne de brukte var også veldig imøtekommende og hyggelige å ha med å gjøre når jeg møtte de dagene jeg måtte ha hjemmekontor.
  Underveis i prosessen møtte prosjektet på noen utfordringer/tvistesak i forbindelse med tilstøtende rør i en naboseksjon som ikke var helt i henhold fagmessig utført. Dette var helt utenfor både mitt og BOVG sitt arbeidsomfang, men her viste BOVG seg frem meget profesjonelt, og fulgte opp med sine faglige vurdering og råd, og både jeg og sameiet følte oss godt ivaretatt undeveis i hele denne prosessen. Det var ekstremt godt og trygt å ha så flinke folk i ryggen når man møter på uforutsette utfordringer som fort kan dukke opp i et sameie ved oppussing.

  Jeg får masse skryt av badet mitt. Både montering av inventar, maling, elektrikkerarbeid og ikke minst flislegging har en ekstremt flott finish.
  Oppussing av bad er en kostbar affære, og jeg angrer ikke et sekund på at jeg valgte BOVG til å gjennomføre badet mitt. Jeg følte meg godt ivaretatt som en kunde og tvilte aldri på kompetansen til BOVG. Jeg kan trygt anbefale de til både nære og kjære.

  Christian Avatar Christian
  23. juni 2023

 • Vi er kjempefornøyde med totalrenoveringen Bovg har utført i kjelleretasjen i leiligheten vår i Oslo. Vi har opplevd Bovgs ansatte som svært løsningsorienterte, erfarne og behjelpelige gjennom hele prosessen. De har vært punktlige og kommunikasjonen har vært god hele veien. Vi er svært fornøyde med resultatet og
  vil virkelig anbefale Bovg videre. Fem stjerner.

  Helene Evensen Avatar Helene Evensen
  18. juni 2023

Kontaktpersoner

Daglig leder

Martin Veierland

Martin Veierland
E: martin@bovg.no
T: 92222251

Avd. leder. Bygg – Takstmann

Tormod Espegard

Tormod Espegard
E: tormod@bovg.no
T: 922 88 573

Prosjektledelse & salg

Andreas Espegard

Andreas Espegard
E: andreas@bovg.no
T: 991 53 691

Avd. leder. Skade – Takstmann

Johannes Leth

Johannes Leth
E: johannes@bovg.no
T: 982 21 318

Daglig leder BOVG Elektro AS

Gjermund Solberg

Gjermund Solberg
E: gjermund@bovg.no
T: 90 82 46 29

Avd. leder. Våtrom

Emil Larsen

Emil Larsen
E: emil@bovg.no
T: 920 70 779

Økonomi

Lena Særnmo

Lena Særnmo
E: lena@bovg.no
T: 922 57 854

Administrasjon

Cecilie Schinnes

Cecilie Budak
E: cecilie@bovg.no
T: 479 59 528

Administrasjon

Eli Espegard

Eli Espegard
T: eli@bovg.no
T: 986 03 546

Bygg og Våtromsgruppen AS

Kobbervikdalen 93 3036 Drammen