Mye skryt til BOVG Eiendomsservice

Etter å ha blitt stiftet som eget selskap i 2019, har BOVG eiendomsservice, holdt ganske lav profil her på nettsidene våre. Vi har lenge hatt lyst å lage en sak eller besøke gutta i felten og på vei inn og ut av «hovedkvarteret» i Kobbervikdalen 93.

Men som alle vet, så ble 2020 et litt anerledes år, og mange av oss ble henvist til fjernarbeid og ingen av redaksjonens medarbeidere fikk mulighet for å besøke teamet, hverken på tur, eller på kontoret.

Derfor har vi gått på jakt etter digitale spor siden mars. Det viser seg nemlig at til tross for Koronaens år, så har man justert seg og hatt mange gode og vellykkede oppdrag i løpet av 2020. Vi tar for oss et par oppgaver som vi har skriftlige tilbakemeldinger fra.

Vurdering av Bad

I april var Espen Dyve Jørgensen på jakt etter et firma som kunne bistå med vurdering av badet sitt som var fra 2007. Han skrev følgende på mittanbud:

« Vi har bad fra 2007 hvor vi sliter med at gulvflisene i dusjen løsner. Det er små fliser av marmor, som løsner en etter en. Over tid har dette skjedd med ganske mange av flisene. Jeg er litt usikker på i hvilken grad jeg bare kan lime disse på igjen, eller om dette er et større problem vi må adressere. Hadde dermed trengt litt fagkyndig hjelp til å ta en titt på det, og kunne gitt et forslag på hva jeg skal gjøre. Jeg har heller ikke ordentlig dokumentasjon fra badet ble satt opp, så man begynner jo gjerne å lure på om ting er gjort riktig.. Om membranen under er inntakt og om dette er et større eller mindre problem.»

Egil tok telefonen og hjalp Espen med vurderingen. Tilbakemeldingen fra Espen kom raskt:

«Veldig trivelige folk og utførte til avtalt tid. Godt fornøyd.«

Bytte og sette opp ny dør, avdekking av råteskader og hagearbeid

I juni trengte Marianne Ødegård hjelp med å bytte og sette opp ny dør under en terrasse. Her leverte BOVG Eiendomsservice gutta raskt og fikk da følgende vurdering:

«Bra service og rask leveranse.»

I juli måned trengte Poul J. Neubert hjelp med avdekking av råteskader i et trettitals-hus med to etasjer og skrev følgende i oppdragsteksten:

«Noen råteskader er avdekket men mere må undersøkes. Utbedring av råteskadene betales av Norsk Hussoppforsikring, avdekking av skader betales av huseier. Det trengs en snekker i 3 dager (anslått), dvs 2 + 1 dag, til dette arbeid. Det forefinnes rapporter av nyere dato som beskriver omfanget og behovet for ytterligere undersøkelser.»

Jobben som ble løst raskt at BOVG Eiendomsservice gjorde at Poul ga 5 stjerner på Mittanbud og var

Veldig fornøyd i alle ledd.

Det ble også utført hagearbeid i Bødalen i sommerferien for Charlie Bakkelund som sendte inn denne hilsen:

Hei.
Vil bare få takke for en topp utført jobb for oss i sommer, utført av firmaet BOVG. Representanten var meget servicemindet og hyggelig. Han oppfattet alle våre ønsker, som han og hans team utførte med flid. Vi hadde en god dialog hele veien. Det ble sendt foto, som viste hage og planter. Vi har en stor hage som ble meget godt ivaretatt, og det var en glede å komme hjem igjen til den igjen. Vi vil fortsette å bruke BOVD, og har spredd denne gode nyheten i vårt nettverk.

Herlige meldinger?

Fordeler med å benytte et lokalt firma

Randi Aamodt fikk hjelp til å male to mønevegger på hytten sin. Hun ser fordelen med å benytte et lokalt firma med lokal forankring og lokale folk, selv om prisen kanskje er noe høyere enn de fleste andre.

Her er hennes vurdering:

Firmaet lå i det høyeste prissjiktet, og det tok også litt tid før de sendte inn tilbud etter at de hadde meldt sin interesse. Men dette reflekterer at det en del svært billige aktører på markedet, timeprisen deres var ikke spesielt høy. Jeg synes de ga et tillitsvekkende og kompetent inntrykk på sine nettsider, og dette ble bekreftet i kontakten med dem. Det gikk greit å sette opp en avtale med evt. tilleggsarbeider og avtalt timepris. Oppdraget var å male to vegger hvor det trengtes stillas, det ene nesten 10 meter høyt. De utførte arbeidet i god tid før fristen og uten problemer av noe slag. Vi hadde god, løpende kontakt om tilleggsarbeider som burde gjøres, disse ble utført uten problemer. Det er selvfølgelig for tidlig å vurdere holdbarheten av en malerjobb når den nettopp er utført, men alt ser veldig fint ut, og de ryddet opp alt etter seg. Naboene hadde ingen ting å klage på. Jeg vil derfor absolutt anbefale Bovg for lignende oppdrag, og jeg ville ikke ha noen betenkeligheter med å engasjere dem til andre jobber.

Etter min mening er det flere fordeler med å benytte et litt lokalt firma. De vil ha et rykte å ivareta i området.

Lars Arild fikk hjelp med Priming, legging av varmekabler og flislegging av gulv i vinterhage/stue på21m2, og skrev følgende på veggen i november 2020:

«Meget profesjonelt firma, raske tilbakemeldinger, meget bra dialog i hele prosessen. Løsningorientert underveis i prosessen, svært bra sluttprodukt.
Et firma jeg ville anbefale på det sterkeste grunnet seriøsitet, kvalitet, holder avtaler og innfrir alle ønsker.»

Bjarte Birkeland hadde oppdaget at det trengte vann inn gjennom vegger og gulv og bekrev oppdraget sitt slik:

«Har oppdaget at vann trenger inn igjennom vegg og ut over gulv i 2. etasje. Se bilder. Ønsker å få noen som kan finne ut av hvordan dette kommer inn i boligen og utbedre dette. Usikker på hvordan vannet kommer inn – tror ikke det er igjennom taket, men rundt evt vinduer siden fuktighet kommer ut på gulvet under vinduene.»

Oppgaven ble løst og Bjarte skrev:

BOVG Eiendomsservice kom raskt på befaring og var veldig imøtekommende. Fikk et veldig godt inntrykk av dem – profesjonelle. Fikk følelsen av å gjøre et trygt valg. Eneste utfordringen fra vår side var at vi syntes det var litt vanskelig å vite når håndverkere ville komme og starte på neste del av arbeidet. Men det ble ferdig, og resultatet ble veldig bra.

Det med tidspunktene er noe vi selvfølgelig tar selvkritikk på og som vi tar høyde for fremover. Vi setter stor pris på slike tilbakemeldinger som hjelper oss med å forbedre oss.

Det seneste anbudet som har mottatt vurdering i Mittanbuds oversikt er en oppgave med Oppussing av leilighet, som ble lagt i oktober måned og løst i kort tid etterpå. Oppgavetekst:

«Vi er på utkikk etter en bedrift som kan komme på befaring for riving av furugulv og legg ny parkett, samt listing i leiligheten vår på 51 kvm. Da vi har tilfeller av brunpelsbille, må gulvet støvsuges før legging av parkett og mellomrommet mellom nytt gulv og vegg må tettes. Underlaget kan heller ikke være av papir. For å rive/ legge gulv på kjøkkenet må nedre del av kjøkkeninnredning demonteres. Vi har også lyst til å se på muligheten for å flytte hele kjøkken inn i stuen. I dette tilfellet må åpningen til stuen utvides og fliser på kjøkken tas bort. Vi ønsker helst en bedrift med erfaring fra tilsvarende prosjekter.

Tilbakemeldingen kom etter jobben med utført og publisert 10. desember 2020, dvs. sirka to måneder etter jobben ble lagt ut på anbud, og det var også positiv:

Bovg framstår profesjonell, og man kan forvente god kundeservice, fleksibilitet og bra kvalitet på utført arbeid. Prisen er noe høy, men man får til gjengjeld det man betaler for.

Vi sier takk for samarbeidet i 2020 og setter stor pris på at dere gir oss tilbakemeldinger. Vi lover å gjøre vårt til at vi til neste år skal anstrenge oss minst like godt og gjerne mer for å oppfylle deres ønsker og behov for hjelp til hagearbeid, boligoppussing, hyttevedlikehold, skadevurderinger og andre oppdrag.

Vi ønsker dere alle en gledelig jul.