Kontakt VEAS Rør

Vi tilbyr rørleggertjenester i Drammensregionen,Nedre Eiker, Øvre Eiker, Lier, Asker, Bærum og Oslo.

Vi tilbyr rørleggertjenester i Drammensregionen, Nedre Eiker, Øvre Eiker, Lier, Asker, Bærum og Oslo.

Vi leverer et bredt utvalg av moderne sanitæranlegg – stort eller lite til alle typer bygg

Vi leverer store og små energiøkonomiske varmepumper til et hvert behov.

Våre erfarne prosjektledere og håndverkere lytter til dine ønsker og behov.

Modernisering av bad krever fagkunnskap og fremragende produkter. Vi har kunnskapen, erfaringene og nøyaktigheten som skal til.

Vi har dyktige rørleggere med solid erfaring og kompetanse og tilbyr et bredt spekter av tjenester:

 • review rating 5  Totalrenovering to bad og vaskerom.Og bytte av både vinduer og dører. Absolutt ingenting å utsette på levert arbeid; høy kvalitet og resultatet ble fremragende. Pålitelighet og punktlighet hele veien. Øye for detaljer, og kontinuerlige avklaringer underveis. Anbefaler BOVG på det varmeste

  thumb Cecilie Staalhane
  4/24/2020
 • review rating 5  Jeg er kjempe fornøyd med resultatet på badet etter renovering gjennomført av BOVG. Kjempe hyggelige og dyktige folk. Fleksible og løsningsorienterte. Kvalitet i alle ledd, men vil trekke frem ekstra bra håndverk av flisleggeren. Virkelig å anbefale!👌🏻

  thumb June Olsen
  4/24/2020
 • review rating 5  Rehabilitering av bad og innsetting av loftsvindu sommer 2019. Strålende fornøyd med prosessen og utførelse. Forutsigbarhet med endelig pris som avtalt. Spesielt bra flisleggingsjobb. Kan anbefale firma på det sterkeste.

  thumb Magnus Nygård
  4/24/2020
 • review rating 5  Utvidet og bygget nytt bad, samt rehabilitering av tak og vegger i gang. Veldig fornøyd med utført jobb. Prosessen gikk knirkefritt.

  thumb Nina Holmsveen
  3/05/2020
 • review rating 5  Vi har brukt BOVG i totalrehabilitering av to bad i vårt hus i Oslo. Etter å ha innhentet tre anbud valgte vi BOVG utifra en totalvurdering av både pris og seriøsitet. Vi er svært fornøyde med hvordan prosjektet ble gjennomført. Topp håndverksmessig kvalitet, hyggelige mennesker, ryddig og effektiv prosess, samt fleksible og løsningsorienterte håndverkere er nøkkelord. Vi anbefaler gjerne BOVG til andre.

  thumb ct lorange
  3/04/2020