Slik pusser du opp vaskerommet på lavbudsjett

Det er mange måter å spare penger på oppussing av vaskerom. Her er noen tips, og har du flere spørsmål så ikke nøl med å kontakte oss i BOVG. Vi kan bistå med oppussing og rehabilitering av alt fra baderom til hustak:

  • Planlegg prosjektet godt på forhånd, og lag en realistisk budsjett og tidsplan. Dette vil hjelpe deg å unngå uforutsette utgifter og forsinkelser.
  • Sammenlign priser og kvalitet på materialer, produkter og håndverkere. Du kan bruke nettjenester som Byggstart eller Boligfiks for å finne kvalitetssikrede entreprenører som kan gi deg konkurransedyktige tilbud på oppussingen. Du kan også henvende deg direkte til oss hos BOVG for å få et skreddersydd tilbud.
  • I stedet for å velge dyre og kompliserte løsninger som kanskje ikke passer til ditt vaskerom, bør du heller velge løsninger som er enkle å installere og bruke, og som dekker dine behov og preferanser. Du kan for eksempel spare penger og tid ved å male veggene i en farge du liker, i stedet for å flislegge hele rommet. Du kan også velge hvitevarer som har de funksjonene du trenger, i stedet for å kjøpe de mest avanserte og kostbare modellene. På denne måten kan du skape et vaskerom som er både praktisk og personlig.
  • Gjør noe av arbeidet selv, hvis du har kompetanse og tid til det. Du kan selv legge gulvbelegg, eller montere møbler. Men vær oppmerksom på at noen arbeider krever fagfolk med godkjenning, spesielt når det gjelder rør, el og ventilasjon.
  • Bruk gjenbruksmaterialer eller handle på salg, hvis du vil spare enda mer penger. Du kan for eksempel finne brukte skap, benkeplater, vasker eller blandebatterier på Finn.no eller i bruktbutikker. Du kan også følge med på tilbud og kampanjer hos byggevarehus, som Byggmax eller nettbutikker.

Vi håper disse tipsene er nyttige! Hvis du har flere spørsmål om oppussing av vaskerom, er vi her for deg! 😊