Om Våtrom Entreprenøren

Bovg.no / BAD OG VÅTROM / Om Våtrom Entreprenøren

Våtrom Entreprenøren

I mer enn 15 år har vi i Våtrom Entreprenøren tilbudt forsikringsselskaper, borettslag og huseiere å  feilsøke og reparere bad og våtrom på en lønnsom og behagelig måte.

 

Våtrom Entreprenøren garanterer for sine løsninger innen rehabilitering av bad og våtrom

Vår metode  – Lokal Utbedring –  har vakt stor interesse blant forsikringsselskaper, advokater og huseiere, fordi den er raskere og rimeligere enn totalrenovering. Vi opplever at våre metoder er banebrytende. Ved å utbedre et bad med lekkasje på en begrenset måte i stedet for å måtte renovere det totalt, kan vi redusere kostnadene med 50 – 80 % av prisen på et totalrenovert bad.

Våre utbedringer og reparasjoner gis med full garanti/reklamasjonsrett i henhold til håndverksloven.

Økonomisk og miljømessig gunstig rehabilitering av bad og våtrom med Lokal Utbedring

Nå blir Lokal Utbedring etterspurt av de som tidligere var skeptiske. Ikke bare er det motiverende å kunne tilby smartere løsninger – det er også riktig i et større perspektiv, økonomisk og miljømessig.

Omfattende totalrenovering av bad er det likevel alltid et stort behov for. Og fordi vi så lenge har opplevd de sørgelige konsekvensene av feilbygde våtrom, har vi selvsagt også grundig forståelse av hvordan et bad skal bygges opp fra bunnen av.

Fra lite til stort kompetansemiljø inne sanering, taksering og rehabilitering

I dag inngår Våtrom Entreprenøren i et større kompetansemiljø – Bygg og Våtromsgruppen – der også taksering, byggteknikk  og VVS har sin plass. Tilsammen utgjør vi et sterkt og inspirerende kompetansemiljø til beste for våre kunder.

Motivasjon er ingen mangelvare hos oss. Vi trives med det vi gjør fordi vi ganske enkelt synes det blir bra. Når kundene også uttrykker det samme, kjennes det godt å gå på jobb.